Някой има ли на идея на кои модели 145-ци, задните спирачки са дискови!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
На кои модели 145, задните спирачки са дискови?
Collapse
X
-
Re: На кои модели 145... !!???
Първоначално публикувано от navisНякой има ли на идея на кои модели 145-ци, задните спирачки са дискови!?
ама съм виждал 1.6 ТС с барабанни отзад де'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
-
Първоначално публикувано от navisщото, вчера сменях гуми на мойта(отскоро я имам), и видях, че отзад съм с дискови спирачки.., а е 96г, 1.6 боксер
ако твойта има АБС, начи може затва да е така
сори ако пак нещо несум доразбрал'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
задни спирачки
Кои 145-ци наистина са с дискове отзад. Моята не е (145, 1,6 76kw). Фактът че е с барабани много ме дразни но............ Между другото в повечето литература прочетена от мен навсякъде този модел го водят с дискови спирачки.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Добре де stelt какво се дразниш толкова,пък и какво можеш да промениш-абсолютно нищо.Както виждаш и моята Алфа е като твоята и отзад е с барабани, така че явно това е положението.
Но каквото и да е мен спирачките си ме кефят и така.Не мога да се оплача особено след предишните ми преживявания със спирачките на стария ОПЕЛ.97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от navisщото, вчера сменях гуми на мойта(отскоро я имам), и видях, че отзад съм с дискови спирачки.., а е 96г, 1.6 боксер
сори ако пак нещо несум доразбралИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от navisщото, вчера сменях гуми на мойта(отскоро я имам), и видях, че отзад съм с дискови спирачки.., а е 96г, 1.6 боксер
сори ако пак нещо несум доразбралALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от KostadinПървоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от navisщото, вчера сменях гуми на мойта(отскоро я имам), и видях, че отзад съм с дискови спирачки.., а е 96г, 1.6 боксер
сори ако пак нещо несум доразбрал
иначе всички 155-ци независимо дали са с АБС или без него са си с 4 дискови спирачкиИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
Comment